De OZEON® gevelplaat kan bevestigt worden met alle gangbare bevestigingen waarmee geperste minerale wol plaat gevels geïnstalleerd kunnen worden op hout en aluminium achter constructie. Onzichtbaar d.m.v. verlijmen of d.m.v. schroeven of popnagels.

Een combinatie van sterk, flexibel en mooi

OZEON® combineert de voordelen van steen, hout en echt metaal. Het is robuust als steen én laat zich nog gemakkelijk verwerken dan hout. Een detaillering met een lichte ronding is geen probleem. Daarnaast heeft OZEON® de uitstraling van de echte metalen finish.

Eenvoudige verwerking

Met OZEON® kunnen details snel en gemakkelijk worden afgewerkt. Detailleren, op maat zagen? Fluitje van ‘n cent! Zijkanten afwerken om ze tegen vocht te beschermen? Niet nodig!

Mogelijkheid tot naadloze bevestiging

In tegenstelling tot andere plaatmaterialen werkt OZEON® nauwelijks als gevolg van veranderingen in temperatuur of vocht. Hou hierbij rekening met de voorwaarden waaraan de achterconstructie moet voldoen. Neem contact op voor advies.

Ongevoelig voor vocht

Zijkantbewerking ter bescherming tegen vocht is alleen bij ander plaatmateriaal of multiplexen nodig. OZEON® is vochtongevoelig.

Een echt lichtgewicht?

OZEON® plaatmateriaal werkt sneller en gemakkelijker. De platen zijn een stuk lichter dan andere plaatmaterialen. Dat scheelt! • OZEON® Durable 8 mm platen 9 kg/m2

Een hoekoplossing voor elk detail?

Voor elke hoek een geschikte oplossing. Met een hoekprofiel in dezelfde afwerking.

Zijkanten

Zijkanten in metaal, ook dat is mogelijk

Indien gewenst kunnen de zijkanten van de beplating met hetzelfde metaal afgewerkt worden.

Reinigen

Indien gewenst kan de Ozeon® gevelplaat worden gereinigd met water en een zachte borstel.
Gebruik géén oplosmiddelhoudende of agressieve reinigingsmiddelen en geen schuurmiddelen. Niet schuren.
Door aanraking met vocht kan er een natuurlijk verkleuring optreden die gebruikelijk is bij echt metaal.

Print Friendly, PDF & Email